Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ξύλινα παράθυρα
 
Ξύλινα παράθυρα
 

Στέρεα και ανθεκτικά ξύλινα παράθυρα υψηλής ποιότητας, τα οποία προσφέρουν μεγάλη αισθητική ποιότητα και την εκπλήρωση των καθηκόντων της χρήσης τους, ιδανικά ώστε να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

Το μυστικό της υψηλής ποιότητας έγκειται στην επιλογή των κατάλληλων πρώτων υλών. Κατά την κατασκευή παραθύρων, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ξύλο εξεραιτικής ποιότητας χωρίς ατέλειες όπως κόμποι, κυάνωση ή σπείρωμα. Τα χρόνια εμπειρίας μας έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη δοκιμασμένων και αποτελεσματικών τεχνολογιών παραγωγής. Εφαρμόζουμε την τεχνική της διαμήκους και σε στρώσεις κόλλησης, το οποίο σημαίνει ότι τα παράθυρα μας είναι σταθερά και ανθεκτικά σε όλα τα είδη των στρεβλώσεων. Τα χρωματίζουμε τρεις φορές χρησιμοποιώντας χρώματα νερού και ένα εμποτισμένο υπόστρωμα. Αυτό βοηθά στο να έχουν αντοχή ακόμα και στις πιο δύσκολες ατμοσφαιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων και μεγάλων αλλαγών θερμοκρασίας. Παρακολουθούμε τα ξύλινα παράθυρα σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Φροντίζουμε να διασφαλιστεί ότι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας φτάνουν στους πελάτες μας.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα των ξύλινων παραθύρων είναι ότι είναι εύκολο να διατηρηθούν και να καθαριστούν. Είναι εύκολο να επισκευαστούν οι όποιες ζημιές. Μικρές γρατσουνιές ή φθορές μπορούν εύκολα να συμπληρωθούν και να χρωματιστούν, χωρίς να αφήσουν το παραμικρό ίχνος. Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης του ξύλου ως κύρια πρώτη ύλη είναι ότι οποιοδήποτε σχήμα μπορεί να σχηματιστεί από αυτό. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί πρόβλημα η παραγωγή μοντέρνων τοξωτών, τραπεζοειδών παραθύρων ή φεγγιτών. Επίσης, ταιριάζουν απόλυτα σε παλαιότερα κτήρια, επι παραδίγματι ιστορικά οικήματα.

 

Τα ξύλινα παράθυρα, επίσης σημαίνουν κύρος. Η εξέχουσα όψη τους σημαίνει ότι θεωρούνται ένα ξεχωριστό προϊόν. Το γεγονός ότι αυτά τα παράθυρα είναι και ευχάριστα στην αφή είναι επίσης σημαντικό για πολλούς ανθρώπους.

 

Τα ξύλινα παράθυρα εγγυώνται ζεστά δωμάτια.

Τα ξύλινα παράθυρά μας εκτός από την αισθητική και την ευκολία, έχουν ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα. Αποτελούν ένα τρόπο για να αποφευχθεί η απώλεια θερμότητας. Τα τζάμια που χρησιμοποιούμε κάνουν τα δωμάτια αεροστεγή και τα προστατεύουν από τους εξωτερικούς θορύβους.